Notícies

15
La 23a edició de la Marató de Tv3, destinada a les malalties del cor, s'apropa a la xifra rècord de recaptació de l'any passat i demostra que la població catalana continua sent tan solidària com sempre.


Després de més de 15 hores de programa, els presentadors Mònica Terribas i Quim Masferrer van cantar la xifra final del dia: 8.864.016€. Una magnífica recaptació per aquest programa que ja fa 23 edicions que lluita contra contra les malalties contribuïnt així en la investigació científica i mèdica del nostre país. Aquesta xifra, però, no és ni de bon tros la definitiva, ja que tot aquell qui vulgui pot seguir fent donatius fins al proper 31 de març a través dels caixers, Internet o aplicacions per a mòbils.

Al llarg de tot el dia, persones conegudes de l’àmbit cultural, social, esportiu, polític i empresarial català, juntament amb més de 2.400 persones voluntàries, han contribuït a la mobilització social entorn a La Marató. Enguany la participació ha tornat a despuntar, com ja és costum, i aquesta edició ha aconseguit mobilitzar una bona pila d'entitats i col·lectius d'arreu de Catalunya que han demostrat, una vegada més, la força del teixit associatiu del país.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC