Notícies

02

Aquest dimecres 3 de desembre a les 11h a la plaça de les Rodes de Banyoles tindrà lloc l’acta de commemoració d’aquesta diada organitzada per la Taula de la Discapacitat del Pla de l’Estany. L’acta consistirà en una desfilada de productes elaborats pel col·lectiu i la lectura del manifest. Aprofitant que és mercat, les entitats de la Taula faran una parada conjunta per donar informació i vendre productes d’elaboració pròpia.

 

L’objectiu de la campanya “CAPACITATS PLENES DE SUC” és posar en valor les capacitats del col·lectiu i promoure la defensa dels seus drets. Les entitats de la taula fan una crida a tota la ciutadania a que s’uneixi a la campanya i demanen que es facin una foto amb una taronja i que l’envïin  abans del 8 de desembre a l’adreça electrònica plis@cbsplaestany.cat o bé la pengin al Facebook o Twitter amb alguna de les següents etiquets: #dia internacional #capacitats #taronja #fundació estany #fundació autisme mas casadevall. Les imatges es publicaran a través del facebook de les entitats i també es mostraran a la pantalla de Cal Moliner, a la plaça Major de Banyoles, durant una setmana a partir del 10 de desembre.

 

La Taula de la Discapacitat del Pla de l’Estany està formada per Fundació Estany, COIET, Junts i Endavant, Fundació Mas Casadevall, MIFAS, i l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC