Notícies

03
Més de 60 persones participen aquest dimarts a una jornada formativa sobre l'educació emocional dels joves. Les sessions, adreçades especialment a tècnics i agents socials, s'han dut a terme aquest dimarts al matí a La Cúpula i a Cal Drac.

El Grup de Promoció de la Salut Jove (GPS Jove) del Pla de l'Estany, amb la col·laboració de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, ha organitzat per aquest dimarts la jornada "Com treballar l'educació emocional en l'educació formal del jove". La iniciativa es dirigeix especialment a tècnics i agents socials que treballen amb gent jove i les seves famílies, i hi ha més de 60 persones inscrites provinents de tota la demarcació de Girona.

Els objectius de la jornada són connectar amb la creativitat i entrenar en el pensament lateral, l'aplicació de l'educació emocional en situacions concretes al dia a dia, entrenar la pròpia consciència i expressió emocional, i treure profit de les capacitats emocionals per comprendre l'infant i el jove. També s'oferiran recursos pràctics per treballar l'educació emocional amb joves i promoure l'educació emocional com una eina per millorar el benestar en general, i s'analitzarà la qualitat dels projectes i polítiques de joventut.

Les sessions han començat aquest dimarts a 2/4 de 10 del matí amb la benvinguda a càrrec del Director General de Joventut, Toni Reig, i el president del GPS Jove del Pla de l'Estany, Jordi Xargay. Tot seguit ha tingut lloc la ponència "L'educació emocional en l'educació no formal dels joves", i la presentació del projecte "Què passa amb el Whats app!?" de la Companyia Kilalia i Salutacció, de la Taula de Salut de Girona. Finalment, de ¾ de 12 fins a les 2 han tingut lloc diversos tallers temàtics de treball a l'Oficina Jove Cal Drac.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC