Notícies

03
Escenaris Especials prepara la cinquena edició de la Mostra de Teatre Inclusiu de Banyoles. Sis actors i sis persones amb discapacitat protagonitzaran l'obra, que es representarà el proper 21 de desembre i que tindrà vinculació amb el Nadal.

La Mostra de Teatre Inclusiu de Banyoles ha arribat aquest mes de desembre a la seva cinquena edició, amb l'objectiu de reunir en un mateix espectacle sis actors amateurs o professionals i sis components d'Escenaris Especials. La coordinadora del projecte, Clàudia Cedó, ha explicat que la Mostra de Teatre Inclusiu compta amb una "bona resposta", perquè ja disposa dels 12 participants necessaris per portar a terme aquesta activitat. Es tracta de sis actors, la majoria de Banyoles, i de sis persones d'Escenaris Especials que provenen de la Fundació Estany, Canaan i Mas Casadevall.

Aquest cap de setmana i el següent es faran els assajos de l'obra a la Fonda Comas de Banyoles, on també tindrà lloc la representació final. Cedó ha avançat que la temàtica de l'espectacle girarà a l'entorn del Nadal, tot i que els alumnes són els que decideixen com serà l'obra durant els assajos. Cedó ha destacat que la Mostra de Teatre Inclusiu és una "experiència enriquidora", tant pels actors com per les persones amb discapacitat que hi participen i també pel públic que podrà veure la representació.

L'espectacle s'estrenarà el proper dissabte 21 de desembre a la Fonda Comas de Banyoles. La cinquena edició de la Mostra de Teatre Inclusiu ha estat organitzada per Escenaris Especials, la Fundació Estany i l'Ajuntament de Banyoles.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC