Notícies

16
Càritas i el Cercle de Catòlics de Banyoles han organitzat una Festa Major Solidària per recaptar fons. L'activitat és aquest dijous en motiu de les festes de Sant Martirià, i inclou una desena d'actuacions artístiques a càrrec de diverses companyies locals.

El pavelló de la Draga acollirà aquest dijous la primera Festa Major Solidària de Banyoles, un acte benèfic organitzat per Càritas Banyoles i el Cercle de Catòlics. Es tracta d'un espectacle en el qual actuaran diversos artistes i grups locals de forma totalment interessada.

Entre les actuacions confirmades, està previst que hi participin la companyia d'espectacles medievals Alma Cubrae, alumnes de l'Escola Municipal de Música, les colles sardanistes del Foment de la Sardana, la companyia Cor de Teatre, l'Esbart Fontcoberta, l'escola de ballet clàssic Concepció Gratacòs, l'escola de dansa Dans, el grup de Playback del Casal de la Gent Gran, l'actor i humorista col·laborador d'aquesta emissora Joan Olivas, i la coral Veus de l'Estany.

La Festa Major Solidària és aquest dijous, a les 9 del vespre, al pavelló de la Draga de Banyoles. L'entrada té un preu de 6 euros i els diners que es recullin seran en benefici de Càritas.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC