Notícies

01

La Fundació Lluís Carulla convoca la X edició dels Premis d’Educació en el Lleure. S’atorgaran un total de sis premis que seran lliurats el mes de març de 2014.

  •  4 premis de 4.000 euros cada un per a nous projectes i treballs que presentin el resultat d'una experiència ja realitzada.
  • 1 premi de 4.000 euros per a la millor experiència o el millor projecte presentats, que sigui fet per joves i/o adreçat a joves, ofert per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
  • 1 premi de 4.000 euros en reconeixement a la trajectòria d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure.

 

Els guardons estan destinats a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure. Es valoren sobretot els projectes que afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric i aquelles iniciatives que integrin el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de competències, habilitats i valors.

 

Per optar al premi, caldrà adjuntar a la proposta la fitxa d'inscripció degudament emplenada.

 

Les propostes, que s’han de presentar per duplicat, poden incorporar tota la documentació que els seus responsables considerin convenient per tal de facilitar que el jurat dels premis pugui formar-se una opinió al més completa possible sobre el propòsit, el contingut i el plantejament metodològic del projecte o de l’experiència.

 

El jurat d’enguany està constituït per Carles Barba, Sergi Contreras, Josep González-Agàpito, Rosa M. Pujol, Rafael Ruiz de Gauna, Antoni Reig i Marta Rosàs.

 

El termini de presentació de candidatures es clourà el 11 de desembre de 2013 i els guardons es lliuraran en un acte públic abans de la fi de març de 2014.

 

Adjuntem les bases i el formulari. Si voleu també el podeu emplenar on-line mitjançant el següent enllaç:

 

http://www.fundaciolluiscarulla.com/cat/edu_form.htm

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC