Notícies

01
Per cinquè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades.
Per a fer-ho possible es necessiten 15.000 voluntaris a més de 1300 punts de recollida a supermercats i mercats arreu de Catalunya, els dies 29 i 30 de Novembre. A partir d’avui, 26 de setembre, els ciutadans poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors al web www.granrecapte.com
Per a la demarcació de Lleida el registre de voluntaris i coordinadors es farà via email escrivint un correu a info@bancalimentslleida.cat
A la roda de premsa s’ha presentat la campanya de difusió sota el lema “Volem donar una bona notícia” i protagonitzada per destacats periodistes: Jordi Basté (RAC1), Carme Parras (La Xarxa), Albert Om (TV3/ARA), Màrius Carol (La Vanguardia), Josep Cuní (8TV), Xavier Graset (Catalunya Ràdio), Mònica Hernández i Roger Rofín (La Xarxa), Justo Molinero (Ràdio Teletaxi) i Xavier Muixí (BTV).
A la roda de premsa ha participat el president del Banc dels Aliments de Barcelona, Antoni Sansalvadó, que ha comentat que està convençut que “la societat respondrà de forma molt positiva, un cop més i s’aconseguiran els 15000 voluntaris necessaris”. El periodista Xavier Muixí, un dels protagonistes de la campanya també ha volgut remarcar que “tot i que sembli el contrari, el periodistes volen donar bones notícies i també es important implicar-se amb iniciatives solidàries com el Gran Recapte, tan necessàries en aquests moments”.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC