Notícies

14


La Filmoteca de Catalunya (Plaça Salvador Segui, 1 - 9 - 08001 BCN) estrena el documental POCA VERGONYA!!.

La qualitat d'aquest documental i l'interès del tema que presenta, ha motivat que la Federació Catalana d'Autisme i Asperger,hagi proposat a la Filmoteca una estrena especial, segons s'especifica en la invitació adjunta.

POCA VERGONYA- és un documental que reflecteix el procés d'assaig i d'interpretació d'una obra de teatre, protagonitzada per nois i noies amb autisme de Fundació Autisme Mas Casadevall,dins del projecte Escenaris Especials, dirigit per l'actriu i psicòloga Claudia Cedó.  
Aquest projecte utilitza el teatre com eina d'intervenció psicològica.

La idea del documental és la de capturar i mostrar el camí que fan persones amb trastorn de l'espectre autista fins arribar a pujar a l'escenari i actuar davant del públic, donant valor i visibilitat a l'esforç que fan cada any els alumnes d'Escenaris Especials, les seves famílies i els professionals que envolten el projecte.

Dirigeix el documental Gerard Olivé, de l'empresa audiovisual Anganyadeu, que ha aconseguit reflectir amb gran fidelitat i delicadesa la filosofia d'Escenaris Especials.

Les entrades estaran disponibles durant tot el dia de l'estrena a les taquilles de la Filmoteca, a un preu de 4 euros. Consulteu tarifes especials per grups i carnets a http://bit.ly/xJWcGR

Per motius d'aforament cal registrar-se a <http://bit.ly/12oNb32>.

Federació Catalana d'Autisme i Asperger
Fundació Autisme Mas Casadevall

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC