Notícies

20

Els Amics de les Arts, una de les formacions d’èxit actuals, destinarà part dels beneficis del concert benèfic que ahir dijous 20 de desembre va fer a Sant Cugat del Vallès a la Fundació Estany de Banyoles. El concert, a més, va permetre donar a conèixer la Fundació fora del Pla de l’Estany.

 

En el concert benèfic, Els Amics de les Arts van comptar amb la col·laboració d’altres músics com Joan Colomo, Pere Jou, Andrea Motis i Joan Chamorro Group, La Jove Big Band del Taller de Músics de Barcelona i Ramon Gener. Part de la recaptació d’aquest concert anirà a l’entitat banyolina. A més, la Fundació Estany va disposar d’un espai des d’on va poder informar sobre els projectes que porta a terme.

 

Des de la Fundació Estany han volgut agrair a la formació “que hagin comptat amb nosaltres i ens hagin donat l’oportunitat de presentar la nostra entitat i donar informació el dia del concert”.

 

No és la primera vegada que Els Amics de les Arts col·laboren amb la Fundació Estany. L’any passat el banyolí Eduard Costa, un dels quatre components de la formació, va ser un dels personatges coneguts que van col·laborar en el calendari solidari editat per l’entitat. A més d’Eduard Costa, Els Amics de les Arts està format per Dani Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué.

 

La Fundació Estany és una entitat sense ànim de lucre de la comarca del Pla de l’Estany que té com a finalitat millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC