Notícies

10

L’Ajuntament de Banyoles i el Club Ciclista Banyoles també han preparat una activitat pel mateix 16 de desembre. Es tracta del “Amb bici per la Marató”, que començarà a les 10 del matí davant de l’Ajuntament.

Com cada any amb la Marató de TV3, enguany es dedica al càncer, la ciutat de Banyoles demostra la seva solidaritat i organitza vàries activitats esportives amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació.

Aquest any, el Club Natació Banyoles, conjuntament amb Triops, organitzen un cap de setmana esportiu amb activitats adreçades a tots els públics.

Les activitats seran les següents:

DISSABTE 15 DE DESEMBRE:
- Marató de Ryding. Al gimnàs Triops, de 8 a 20h es realitzaran 12 sessions ininterrompudes.

- Pàdel Solidari. Tant Triops com el CNB oferiran les seves pistes de pàdel en horari de 8 a 20h.

- Llançament de fanalets xinesos: al gimnàs Triops a les 20h, un cop finalitzades totes les activitats.

DIUMENGE 16 DE DESEMBRE:
- Masterclass Espinning: 3 sessions de 9 a 11h al Club Natació Banyoles

- Desfilada Triops Models and Arc. A les 12h a la plaça Major.

Per a reserves i donatius, podeu trucar a 972 570 859 (CNB) i 972 575 352 (Triops)

Amb bici per la Marató
L’Ajuntament de Banyoles i el Club Ciclista Banyoles també han preparat una activitat pel mateix 16 de desembre. Es tracta del “Amb bici per la Marató”, que començarà a les 10 del matí davant de l’Ajuntament. Les inscripcions es podran fer de 9 a 10h al mateix lloc de sortida. La pedalada popular i solidària està oberta a tothom, sense límit d’edat ni de preparació.

Consistirà en una volta a l’Estany, o fins a 5 pels valents, i alhora fer un donatiu de 3€ per la Marató. En finalitzar l’activitat física, al parc de la Draga es servirà un esmorzar i xocolatada, cortesia de Xocolates Torras.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC