Notícies

04
El Pla de l'Estany ha celebrat aquest dilluns el Dia internacional de les persones amb discapacitat. Durant tot el dia, la plaça Major acollirà diverses exposicions relacionades amb la discapacitat i la inclusió, a la tarda es llegirà el manifest i al vespre es projectarà la pel·lícula "Superbrother".

Aquest dilluns 3 de desembre, la Taula de Discapacitat del Pla de l'Estany ha organitzat durant tot el dia una exposició per tal de celebrar el Dia internacional de les persones amb discapacitat. Estarà ubicada a la plaça Major de Banyoles i s'hi podran veure més d'un centenar de treballs fets per l'alumnat de 5è i 6è de primària de diverses escoles de la comarca, que reflecteixen la seva mirada sobre la discapacitat i la inclusió. També s'hi podrà veure l'exposició fotogràfica del projecte "Fem un hort!" de l'Escola Bressol Municipal La Balca i el COIET, que ha obtingut un premi del Centre Promotor de l'Aprenentatge-Servei.

A 2/4 de 6 de la tarda es farà la lectura del manifest elaborat per diverses persones amb discapacitat de la comarca, i seguidament hi haurà xocolatada per a tots els assistents. L'última proposta de la jornada serà a les 9 del vespre a La Cúpula del Consorci de Benestar Social, amb la projecció de la pel·lícula "Superbrother", de Birger Larsen, dins el II Cicle de Cinema per la Inclusió Social "La infància invisible".

Totes les activitats estan organitzades per la Fundació Estany, el COIET, Junts i Endavant, Fundació Mas Casadevall, MIFAS, i el Consorci de Benestar Social del Pla de l'Estany - Banyoles.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC