Notícies

13
Aquesta formació sobre el poder dels mitjans socials per a una ciutadania global compromesa i crítica començarà al mes d'octubre de 2018 i finalitzarà al febrer de 2019.


Aquest curs, realitzat conjuntament per SETEM Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) vol aportar elements a les entitats del tercer sector, les ONG i els moviments socials per entendre el nou paradigma que ha suposat Internet al món de la comunicació, de tal manera que puguin realitzar campanyes i estratègies comunicatives d'èxit.

L'activisme 2.0, les eines col·laboratives per treballar en xarxa, el pla de comunicació de l'entitat o el projecte, aconseguir la màxima difusió o atraure usuaris i usuàries als canals de comunicació de l'entitat es troben en el programa d'aquesta formació, entre d'altres molts temes.

El curs consta de cinc mòduls, espais de debat i anàlisi de pràctiques comunicatives de diferents moviments i entitats. Aquesta formació ofereix també la possibilitat de fer pràctiques a diverses entitats de Lafede.cat - Organitzacions per la justícia global. Trobaràs més informació sobre el curs i les inscripcions al web de la UOC.

Le persones que siguin sòcies de SETEM i poden gaudir d'un 30% de descompte si es matriculen abans del 6 de juny, d'un 25% si ho fan abans del 10 de juliol o d'un 15% si es fa amb posterioritat a aquetsa data. Més informació sobre com obtenir el descompte, escrivint a comunicacio@setem.org.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC