Notícies

16
Ja podeu consultar els nous projectes de Servei Voluntari Europeu.
 
Natural Park – 1 voluntari/a 

Del 2 d’abril al 28 de setembre de 2018 (6 mesos) a Kaunas, Lituània. Les persones voluntàries seran les assistents dels especialistes de la natura, geografia, gestió, turisme i història del parc. Aquí trobaràs més informació!

EVS in PAGURO -2 voluntaris/es

Del 4 d’abril a l’1 d’octubre 2018 (6 mesos) a Caserta, Itàlia. Entre les tasques es poden trobar activitats de: comunicació i promoció, campanyes de protecció del mediambient, reurbanització i neteja d’espais públics, street art, graffiti, entre d’altres. Aquí trobaràs més informació!

Learning Facilitator EVS – 1 voluntari/a 

De l’1 de juny de 2018 al 31 de maig de 2019 (12 mesos) a la ciutat de Kecskemét, Hongria. Projecte que es desenvoluparà a les Aldees Infantils SOS, ajudant en les tasques diàries dels infants, joves i famílies i organitzant activitats diverses. Aquí trobaràs més informació!

Youth Going Glocal – 1 voluntari/a 

Del 16 de juliol 2018 al 3 de desembre 2018 (5 mesos) a Cascais, Portugal. Cascais serà la Capital Europea de la Joventut 2018 (EYC2018). Sota aquest context, es vol promoure la cooperació juvenil a nivell local i internacional integrant el nou concepte de “ciutadania glocal”.  Aquí trobaràs més informació!

SMART –  1 voluntari/a 

De l’1 d’octubre de 2018 al 30 de setembre 2019 (12 mesos) a Bolonia, Itàlia. Projecte que es desenvolupa en un centre per persones amb discapacitat on les persones voluntàries col·laboraran en diferents activitats diàries (tallers, activitat física, jocs, animació, esdeveniments especials, excursions…) Aquí trobaràs més informació!


Ens podeu fer arribar el vostre currículum i carta de motivació a: comunicacio@catalunyavoluntaria.cat 

Trobareu altres projectes a: www.catalunyavoluntaria.cat/oportunitats

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC