Notícies

21

La Volta a l’Estany de Banyoles, que s’organitzava per primera vegada amb més de 20 entitats participants, va recollir uns 2.200 euros.

 

El bon temps ha acompanyat aquest diumenge les activitats que s’han organitzat als diferents municipis del Pla de l’Estany a favor de la Marató de TV3, aquest any dedicada a l’ictus i les lesions cerebrals traumàtiques.

 

Als diferents municipis de la comarca es van organitzar una quinzena de propostes, amb un balanç inicial de 12.480 euros recaptats, tot i que algunes de les activitats encara no estan comptabilitzades. Destaquen els 4.750 euros recollits al Torneig solidari de Pitch & Putt organitzat per Mas Pagès, a Sant Esteve de Guialbes.

 

Primera volta a l'Estany per la Marató

 

Entre les propostes més participades, destaca la Volta a l’Estany de Banyoles que es va organitzar amb la implicació de més d’una vintena d’entitats socials i culturals de la ciutat. Era la primera vegada que s’organitzava aquesta iniciativa conjunta, amb la voluntat de sumar esforços i “fer ciutat”. La regidora de Benestar Social de Banyoles, Ester Busquets, ha fet un bon balanç de la participació, amb unes 600 persones entre la volta i les activitats que es van organitzar al parc de la Draga. Segons Busquets, hi ha algunes qüestions a millorar de cara a l’any vinent, però la valoració final és positiva.

 

Al llarg de la matinal de Banyoles es van recollir 2.200 euros, tot i que la regidora ha puntualitzat que és una xifra provisional ja que s’hi ha de sumar els diners recaptats en activitats que es van fer a la tarda i algunes entitats continuaran recollint aportacions al llarg d’aquesta setmana.

 

El consistori donarà continuïtat a la iniciativa de cara a l’any vinent, i ha plantejat als instituts de secundària que facin propostes de millora a través del Projecte TONI.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC