Notícies

21

DIJOUS  a l 12 es 21h. Meditacions mensuals en Lluna Plena

Començarem l'any amb una ofrena, desprès dels estiraments i la relaxació, Si en la lluna anterior el treball va versar sobre la humilitat com a font de coneixement que ens allunya del nostre ego i ens situa en el cor, on tot es resol. El propòsit d'aquesta meditació serà.......

 

DIVENDRES 13 a les 19h. XERRADA SOBRE ALIMENTACIÓ I EMOCIONS: de què tens gana? El que entra a la teva boca determinarà les teves emocions. A càrrec de Xavi García (psiconeuroimmunòleg) i Marta Expósito (nutricionista).

 

DIVENDRES 27 a les 20h.  Projecció i debat de la pel·lícula: “Pride (orgull)” de Matthew Warchus . Comèdia dramàtica basada en fets reals.

Anglaterra, estiu de 1984. Vaga de miners durant el mandat de Margaret Thatcher. Un grup de lesbianes i Gais de Londres es solidaritza i recapta fons per a la resistència de la vaga. Els prejudicis fan que sindicalistes rebutgin aquest suport però algunes dones i homes s'adonen que han d'unir-se per canviar les coses.

 

 

TALLERS

 

Gimnàstica sense esforç per a persones que pateixen fibromiàlgia. Els dijous de 10.45 a 11.45h. Més informació trucant al telèfon de l'Ateneu Obert de la Dona.

 

Salut i ball. Els dijous de 19,30h a 20,45. Oblidat de l'exercici ballant i mantenint el teu cos en forma. Diferents ritmes t'aportaran alegria i salut. Informació i inscripcions: Núria 646746428.

 

SEGUIM AMB LES ACTIVITATS PERMANENTS

Patchwork, gimnàstica suau, teatre.....

 

Servei de suport psicològic. Teràpia individual i grup de suport emocional. Per més informació: Sílvia. Telèfon 634540902.

Els dimarts de 11.30 a 12.30h. ens trobaràs a

c/Maria Montessori s/n Banyoles tel: 972571841 e-mail: ateneudona@gmail.com

donesbanyoles.blogspot.com

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC