Notícies

22

PUNT ÒMNIA BANYOLES

Què és?
 

El Punt ÒMNIA és un espai d’accés a les noves tecnologies (TIC), gratuït i obert a tota la ciutadania.

Ubicat al Centre Cívic de Banyoles, compta amb 12 ordinadors, impressora, escàner, projector, càmera fotogràfica i connexió a Internet.

Què ofereix?

A la ciutadania:

  • ACTIVITATS FORMATIVES

Cursos o tallers, que combinen l’aprenentatge de les noves tecnologies amb diferents temàtiques: català, inserció laboral, ús de les xarxes socials, edició de fotografies i vídeos, disseny gràfic, etc.

Estan adreçades a diferents col·lectius: infants, joves, persones adultes, persones amb discapacitat, gent gran, persones en situació d’atur, etc.

  • ESAPIS D’ACCÉS LLIURE (amb el suport d’una dinamitzadora)

- Aules obertes per a infants, joves i persones adultes: per concertar-se a Internet, buscar informació, fer treballs escolars, deures, etc.

- Club feina 2.0: espai on s’ofereix suport en la recerca de feina (inscripció a ofertes laborals, enviament de CV, etc.

- Tràmits on-line: espai per a realitzar diferents tràmits amb les administracions (sol·licitar la vida laboral, cites prèvies al metge o a l’INEM, etc.

A entitats i serveis:

  • ACTIVITATS “EN XARXA”: Cursos o tallers dirigits i programats amb la col·laboració d’altres serveis o entitats del territori. Combinen l’ús de les noves tecnologies amb diferents temàtiques i/o necessitats de cada servei o entitat.
  • CESSIÓ D’ESPAI: per la realització d’activitats formatives que requereixin l’ús dels ordinadors i els materials de la sala.

A qui s'adreça?

És obert a la participació de qualsevol persona i, de manera específica, als col·lectius que es troben en situació de risc social.

 

CALENDARI i HORARI

Obert tot l’any excepte agost i festius.

Horari: de dilluns a divendres de 3 de la tarda a 8 del vespre. 

*Hi ha diferents franges horàries en funció de l’activitat o curs programat.

 

MES INFORMACIÓ

Adreça: Centre Cívic Banyoles, C/Barcelona, 54

Telèfon: 972 580 741

Bloc: http://xarxaomnia.gencat.cat/blocs/omniabanyoles/

E-mail: ccbanyoles1@xarxaomnia.gencat.cat

 

 

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC