Notícies

02
Amb el lema “Jo també vull ser independent” es farà una enlairada de globus a la plaça Major i es presentarà la “Guia de recursos per a persones amb discapacitat intel·lectual del Pla de l’Estany”.


El dia 3 de desembre és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Per commemorar-ho, la Taula de Discapacitat del Pla de l’Estany vol animar a la ciutadania a participar en els actes que s’han organitzat per aquest dijous a la tarda.

 

El primer dels actes tindrà lloc a 2/4 de 7 a l’Auditori de Banyoles, amb la presentació de la “Guia de recursos per a persones amb discapacitat intel·lectual del Pla de l’Estany”. La tècnica del Pla Local d’Inclusió Social de l’Àrea de Benestar Social del Pla de l’Estany, Lídia Artigas, ha explicat que la guia ha estat elaborada per la Taula de la Discapacitat, i es dirigeix tant a familiars de persones amb discapacitat intel·lectual com als professionals.

 

Els actes continuaran a les 7 a la plaça Major, on es farà una enlairada de globus amb llum i una xocolatada a càrrec dels Cuiners de l’Estany.

 

"Jo també vull ser independent"

 

Enguany, el lema de la celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat al Pla de l’Estany és “Jo també vull ser independent”. Amb aquest paral·lelisme amb el procés d’independència de Catalunya, les persones amb discapacitat també reclamen que la societat avanci en el procés de millora dels seus serveis i drets, per tal de poder gaudir cada vegada de més autonomia.

 

La Taula de la Discapacitat del Pla de l’Estany està formada per Fundació Estany, el Centre Ocupacional i Especial de Treball (COIET) del Pla de l’Estany, l’Associació Junts i Endavant, la Fundació Mas Casadevall, MIFAS, el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP), el Servei de Promoció de l’Autonomia Personal i el Pla Local d’Inclusió Social de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC