Agenda

El Pla de l’Estany torna a mostrar el seu rebuig a la violència masclista amb un reguitzell d’activitats que comencen el dijous 21 de novembre i culminen el següent dilluns 25, Dia internacional contra la violència envers les dones. Aquest dia, a les 7 de la tarda, les guerrilleres del ganxet, el grup Banyoles Knitting, vestiran l’aspirina de davant la Clínica Salus convertint-la en una obra d’art i al mateix temps reivindicant que Hi ha mals que no es curen amb una aspirina. Tot seguit hi haurà la lectura del manifest.

 

Aquest mateix dilluns 25 a 2/4 de 9 del vespre es projectarà el documental La maleta de Marta (2013) de Günter Schwaiger a l’espai “La Cúpula” (c. Pere Alsius, 12 3r, Banyoles). La psicòloga Roser Blanco del Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) presentarà aquest documental que mostra les profunditats de la violència des d’una nova perspectiva i trencant clixés.

 

Prèviament, el dijous 21 de novembre a les 8 del vespre al Centre Cívic Banyoles, hi haurà la xerrada El ciberassetjament o ciberbullying. Com puc detectar si el meu fill/a n’està passant? a càrrec de Toni Rocha. Finalment, el 22 de novembre, a les 8 del vespre, a la llibreria L’Altell de Banyoles es presentarà el llibre I si fos de l’inrevés?, a càrrec de l’autora, Núria Font. Es tracta d’un assaig, fruit de la investigació científica, sobre l’origen de la violència. Presentarà l’acte l’Ateneu Obert de la Dona.

Data de l'activitat: 25/11/2013

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC