Agenda

El Dijous 29 de març a les 19h al Museu Darder de Banyoles es presentarà el Projecte "Les Hortes de la Flora" amb el següent programa:

  • 19 h: Presentació del  Projecte Les Hortes de Ca la Flora. A càrrec de Martirià Figueras (responsable de Ca la Flora) i Isabel López (directora de Fundació Estany).
  • 19'30 h: Conferència: "L'hort ecològic com a font de salut".

A càrrec de MARIANO BUENO (Pioner i gran divulgador de la geobiologia i l'agricultura ecològica. La seva trajectòria personal i professional li ha permès arribar a àmbits tant multidisciplinars com la física, la biologia, l'ecologia, l'arquitectura, la psicologia, l'alimentació sana o la salut natural)

“Les Hortes de Ca la Flora” neix de la sinergia entre Ca la Flora i Fundació Estany.  Aquest projecte es fonamenta en tres pilars molt concrets:

  • És un projecte que vol preservar i dinamitzar l’horta urbana de Banyoles a través del cultiu de productes ecològics autòctons
  • És un projecte comunitari que està obert a la participació de l’entorn amb la finalitat de fer difusió de les tècniques de cultiu, l’agricultura ecològica, etc. a través d’una oferta formativa i pedagògica (xerrades, tallers, etc.).
  • És un projecte social que inclou a persones amb discapacitat intel·lectual i vol esdevenir un recurs formatiu i laboral ordinari, per aquelles persones que difícilment es poden incorporar al Centre Ocupacional o bé el Centre Especial de Treball.
Data de l'activitat: 29/3/2012

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC