Notícies

18

Amb la comèdia coral de Cesc Gay “Una pistola en cada mano” s'enceta, el proper dimarts 23 de setembre, el 4t Cicle de Cinema per la Inclusió Social que es perllongarà fins al mes de desembre. Amb el títol “Homes en (de)construcció” el cicle vol reflexionar en aquesta edició sobre diferents models de masculinitat, a través de quatre projeccions commovedores i amb clau d’humor.

 

Per reflexionar sobre aquests temes i afavorir el debat es comptarà, a cada sessió, amb la presència de persones expertes en temes de gènere. Les sessions són gratuïtes i tindran lloc al Museu Darder de Banyoles (plaça dels Estudis, 2) a partir de les 21h. El cicle l'organitza l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i la Fundación Convivencia y Cohesión Social (Cepaim).  

 

La iniciativa parteix de la idea que avui en dia el tipus d’home dur, dominant i incapaç de mostrar els seus sentiments que encarnaven personatges cinematogràfics com Humphrey Bogart està en declivi, tot i que encara perdura i conviu amb altres models de masculinitat. En aquest cicle es qüestionarà com afecten als homes els dictats del gènere, quin és el rol masculí hegemònic i si es va cap a la construcció d’un nou model de relació entre gèneres més d’acord amb el moment actual.

 

El cicle inclou tres pel·lícules i un documental que es projectaran els dies següents:

- Dimarts 23 de setembre: “Una pistola en cada mano” (Cesc Gay / Espanya / 2013).

- Dimarts 7 d’octubre: “Homes sincronitzats” (Dylan Williams / Regne Unit, Suècia / 2010).

- Dimarts 11 de novembre: “Sueños de un seductor” (Herbert Ross / Estats Units, 1972).

- Dimarts 2 de desembre: “Any day now” (Travis Fine / Estats Units / 2012).

 

 

Us adjuntem el cartell anunciador del cicle

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC