Notícies

01

La proposta guanyadora, que haurà de tenir com a finalitat el foment de la transparència d'una entitat, rebrà 10.000 euros per a dur a terme el projecte durant el 2015.

Tal com publica avui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya,  el Departament de Benestar Social i Família convoca la XXI edició del Premi Voluntariat. Amb aquest guardó es vol fer un reconeixement de les activitats o projectes de les entitats de voluntariat, executats majoritàriament amb persones voluntàries, que donin resposta a alguna de les línies prioritàries que estableix el Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat 2014-2015. En aquest sentit, el Premi atorgarà 10.000 euros per a una proposta que fomenti la transparència i la rendició de comptes d’una entitat i que s’haurà de desenvolupar durant el 2015.
 
Tal com va anunciar la consellera Munté el juliol passat en el marc de la presentació de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, es tracta d’una edició renovada del Premi. Després d’uns anys sense convocar-se, es busca estimular les entitats a innovar i fer propostes interessants. Enguany es poden presentar sol·licituds d'activitats o projectes la finalitat dels quals sigui millorar o potenciar la transparència de l'entitat, tant en l’àmbit intern dels seus membres, com en l’àmbit extern, de cara a la ciutadania i també a altres agents amb qui treballa en xarxa o dels quals rep suport.
 
El termini de presentació de la sol·licitud i de la documentació per a optar al premi és fins al dia 30 de setembre.


Inicia la sessió
Disgrafic ITEC