Notícies

03
El programa "Els Quatre Cantons", de Ràdio Banyoles, és finalista als premis Carles Rahola de Comunicació Local. Aquest divendres al vespre es farà el lliurament dels premis, organitzats per la Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes.

Aquest divendres al vespre es farà el lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local. Es tracta d'uns guardons organitzats conjuntament per la Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes que premien des de fa tres anys els millors treballs de comunicació local en diverses categories, com televisió, ràdio, premsa, fotografia, i premsa digital, entre altres. Aquest any en total s'han presentat 93 treballs.

En l'apartat de ràdio, aquesta emissora és una de les tres finalistes pel programa "Els Quatre Cantons". Es tracta d'un espai mensual, d'una hora de durada, que està redactat, produït i locutat per usuaris de la Fundació Estany, amb la col·laboració de l'Obra Social la Caixa i aquesta emissora. Els principals protagonistes són les persones amb discapacitat intel·lectual, que en cada programa es posen davant el micròfon per dur a terme un magazín amb seccions de música, tertúlia, apunts gastronòmics, entrevistes i reflexions. L'objectiu del programa és que els oients s'apropin al món intern i més personal de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Els participants del programa són Irene Tohà, Josep Ramió, Felix Priscus, Eduard Martí, Blanca Arribas, Joan Vinyoles i Teresa Comas. El programa està conduit per Albert Pastor, educador social de la Fundació Estany, amb la col·laboració de dues voluntàries, Anna Aulatell i Faouzia El Kammouni El Morabit.

"Els Quatre Cantons" s'emet cada primer dilluns de mes a Ràdio Banyoles, a partir de 2/4 de 12 del migdia.

Als Premis Carles Rahola, en l'apartat de fotografia, també és finalista en l'apartat de fotografia el banyolí Pere Duran, pel seu treball titulat "Els joves de l'encenedor". El lliurament dels guardons es farà aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona.

Extret de Ràdio Banyoles

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC