Notícies

17

La Fundació Esclerosi Múltiple demana persones voluntàries per a la campanya 'Una poma per la vida'.

Un any més, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) posa en marxa la campanya solidària 'Una poma per la vida' que tindrà lloc el divendres 7 i el dissabte 8 de març als diversos establiments catalans dels supermercats Condis que, com en anys anteriors, col·laboren en la campanya.

Per dur a terme la campanya 'Una poma per la vida' es necessita la col·laboració de persones voluntàries que els dies 7 i/o 8 puguin dedicar unes hores a oferir una poma solidària a la clientela dels supermercats Condis.

La tasca que hauran de fer és molt senzilla: només oferir una poma al preu d’1,50 euros juntament amb una bossa informativa de l'esclerosi múltiple i de la feina que du a terme la FEM. Les persones voluntàries no hauran de cobrar ni rebre els diners ja que es paga directament a caixa, la tasca és de motivació i sensibilització a la clientela.

Es necessiten unes 500 persones voluntàries a les què se'ls assignarà el supermercat Condis més proper al seu domicili. L'horari aproximat serà divendres 7 i/o dissabte 8 de 10h a 14h i/o de 17h a 20h. Les persones interessades poden demanar més informació al telèfon 93.228.96.99, omplir i remetre la fitxa de voluntari o inscriure's on-line.

La FEM treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple i donar suport als seus familiars. Així mateix, també dediquen els seus esforços a la integració laboral, a la detecció precoç i a la investigació. Per tirar endavant cal la col·laboració i el suport de la ciutadania, i és gràcies a la xarxa del voluntariat que poden arribar a tothom. Un cop més la FEM anima a continuar creant xarxa.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC