Notícies

17
Donaexcedentes.org pretén ser un mercat d’oferta i demanda entre persones, empreses i ONG. L’objectiu és donar sortida als excedents d’empreses i particulars per cobrir les necessitats de les ONG.

Actualment, moltes empreses disposen d’excedents de producte difícils de gestionar i que ocupen espai al seu magatzem. Gràcies al projecte de gestió d’excedents de la Fundació real dreams, es pretén crear un nexe d’unió entre les necessitats de les entitats i la voluntat de les empreses per tal de donar una segona vida útil als productes i obtenir una millor distribució dels recursos en la societat, més justa i equitativa.

Les empreses i particulars poden oferir mobiliari, material d’oficina, producte acabat, etc. i les ONG el rebran sense cost. Alhora, les ONG també poden demanar tot allò que necessitin, creant un mercat d’entrada i sortida de producte en el que ambdues, empreses i ONG se’n beneficiaran.

Amb la voluntat que sigui una eina divertida, àgil, més dinàmica i innovadora, s’ha obert un enllaç propi del projecte: donaexcedentes.org que dóna més visibilitat a les donacions existents i amb el temps incorporarà noves funcionalitats per a incrementar la interacció entre els usuaris.

El projecte mediambiental de la Fundació real dreams neix al 2007 i ha anat creixent, ja col·labora amb més de 150 empreses i 200 ONG diferents. A través del nou enllaç www.donaexcedentes.org es poden consultar les donacions de producte actives i sol·licitar més informació.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC