Notícies

04
Càritas Banyoles dispoa d'una nova furgoneta subvencionada pel Rotary Club i una empresa del Pla de l'Estany. És el primer vehicle amb què compta l'entitat, i servirà entre d'altres per fer els diferents viatges al Centre de Distribució d'Aliments.

El vehicle, una furgoneta Ford d'ocasió de l'any 2010, ha tingut un cost de prop de 8.000 euros. El Rotary Club Banyoles hi ha aportat 3.000 euros, l'empresa de la comarca Guritbalsa 3.000 euros més, i 2.000 euros han anat a càrrec del Rotary Internacional.

Es tracta del primer vehicle de què disposarà Càritas Banyoles per poder fer els diferents viatges que ha de fer habitualment. Entre d'altres, al Centre de Distribució d'Aliments de la ronda Monestir. L'entitat també compartirà el vehicle amb Càritas Girona, que tampoc disposa de cap cotxe ja que el que tenien fins ara es va avariar.

El Rotary Club Banyoles ja havia col·laborat amb Càritas en anteriors ocasions. L'any passat va arreglar tres aules del local de l'entitat on es fan classes de reforç escolar per a nens i joves. Els treballs van tenir un cost de 24 mil euros, i van consistir en l'aïllament tèrmic i acústic de les aules.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC