Notícies

27
Un curs de gospel a capella per a menors de 18 anys i un d'apps per a tablets, entre les novetats del Centre Cívic de Porqueres. L'equipament ha programat una desena de monogràfics per aquest hivern.

Des d'aquest mes de gener i fins a l'abril, el Centre Cívic de Porqueres ha programat una desena d'activitats dirigides a un públic divers. La programació inclou propostes que ja s'havien dut a terme amb èxit anteriorment, com el ja consolidat taller de fotografia digital, el d'aplicacions google o l'auto-taller de bicis; però també novetats com els cursos de cistelleria, amigurumis i el d'apps per a tablets. Galderic Sanmartí és el director del Centre Cívic de Porqueres.

Però la novetat estrella d'aquesta edició de monogràfics d'hivern és la proposta "Cantem goospel, musicals i greataest hits a capella", dirigit a joves d'entre 12 i 18 anys. La professora serà la cantant Mònica Orpí, que ensenyarà tècnica vocal, exercicis per cantar en grup i proposarà un repertori fresc i variat. Aquests dies es reforçarà la difusió d'aquest curs als instituts de la comarca amb la intenció que s'omplin totes les places previstes i es pugui dur a terme l'activitat, que mostrarà al públic el treball fet en un concert de final de curs. Sanmartí ha detallat que el curs vol reforçar l'oferta d'una franja d'edat en què poques vegades s'ofereix propostes més enllà dels clàssics com hip hop o street dance.

El Centre Cívic de Porqueres també ha obert el curs d'aquestes dues disciplines de dansa a majors de 18 anys, així com l'oferta d'un nou curs de Break Dance.

Les inscripcions per a tots els cursos es poden fer a la web www.centrecivicporqueres.cat o al mateix espai sociocultural.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC