Notícies

08

Exhaurides totes les entrades per a l’espectacle

 

Aquest divendres, 10 de maig,  a les 21h del vespre al Teatre Municipal de Banyoles, tindrà lloc l’espectacle benèfic ANWAR. Tots els diners que es recaptin en la venda de les entrades (que a dia d’avui estan exhaurides) es destinaran íntegrament als projectes de Fundació Estany.

ANWAR és un espectacle de dansa del ventre i fusió que compta amb la participació d’un centenar de ballarines de Catalunya. A més a més del grup Raqs Amira de Portugal i la ballarina internacional Wolmae. A través d’aquest espectacle el públic podrà conèixer danses àrabs, tant clàssiques com folklòriques, juntament amb les fusions més actuals. Apte per a tots els públics, ANWAR és un treball exhaustiu i desenvolupat des de la investigació de noves formes d’entendre i viure la dansa oriental, sense perdre’n l’essència.

Aïda Jordà, impulsora i creadora d’ANWAR, és el tercer any que organitza un espectacle d’aquestes característiques. Aquest any, ha decidit donar els diners recaptats a Fundació Estany, qui també li dóna suport en l’organització d’aquest espectacle.

Fundació Estany és una entitat de la comarca del Pla de l’Estany que treballa per la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual. Actualment, gestiona diversos serveis d’atenció a aquest col·lectiu i a les seves famílies.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC