Notícies

01

Saps què és un Agent Jove de Salut? És una persona jove que vol formar-se en temes de salut (violència masclista, sexualitat, consum...) i amb ànims de donar suport als altres.

De què va el curs? Al llarg de 7 sessions els futurs agents obtindran eines i recursos per saber respondre i actuar davant diferents situacions.  I, acabades les 7 sessions, es grabarà un vídeo de sensibilització que es projectarà als instituts i per a la ciutadania en general. Els Agents Joves de Salut podran posar en pràctica tots els seus coneixements en els diferents punts de salut de les festes i esdeveniments populars de Banyoles.

Quins temes tractarà el curs? A cada sessió es treballarà un aspecte diferent relacionat amb la salut: primers auxilis i reanimació, violència masclista i  violència a les xarxes socials, alimentació i trastorns alimentaris, consum responsable, sexualitat...

Qui pot fer el curs? Si tens entre 14 i 18 anys i t'interessa formar-te en temes de salut pots inscriure't per ser Agent Jove de Salut.

Quan i on es fa el curs? El curs es farà a Cal Drac els dies 11, 16, 25 i 30 d'octubre i 6, 15 i 20 de novembre de 16:30h a 18:30h.

On puc inscriure'm? Les inscripcions es faran presencialment de dilluns a divendres de 17h a 20h a Cal Drac des del 20 de setembre fins al 9 d'octubre. Les places són limitades.

Quant val el curs? El curs és totalment gratuït. En acabar la formació s'entregarà un certificat d'aprofitament que acreditarà l'alumne com a Agent Jove de Salut.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC