Notícies

03

Amb l’inici del nou curs escolar, l’Ajuntament de Banyoles ha publicat la 18a edició de la Guia de Recursos Educatius Municipals de la ciutat. Aquest document, fruit del treball de les diverses àrees del consistori amb les entitats, és un recull anual i actualitzat de propostes i recursos educatius que ofereix la ciutat amb la finalitat de gaudir de Banyoles i de tot el seu potencial educatiu.

Són desenes d’activitats per a grups, per a famílies i per a joves que els permetran conèixer més a fons la ciutat de Banyoles i tots els seus serveis perquè tothom se senti més seva la ciutat i que els més petits apreguin a estimar-la.  Aquest curs, s’ha apostat per incloure algunes novetats, com ara activitats de prevenció contra el càncer o d’educació en competències digitals i alfabetització multimèdia. En aquest sentit, la guia s’adapta en cada edició a les demandes i necessitats del moment i el lloc en què vivim, i també manté la seva oferta ja tradicional d’activitats de descoberta de l’entorn, lectura, teatre i música entre moltes altres. Entre aquest últim bloc hi ha les que tenen una major participació com “Anem a veure teatre” o “Coneguem els gegants i capgrossos”, entre d’altres.

La Guia de Recursos Educatius Municipals s’emmarca en la filosofia de les ciutats educadores, de què Banyoles forma part, amb l’objectiu de promoure la formació i el creixement personal dels seus ciutadans al llarg de la vida i el potencial educador de la ciutat a través del seu propi patrimoni i les seves entitats.

Podeu consultar el document en format digital al blog del Servei d’Educació:  

http://educacio.banyoles.cat/espai-guia, des d’on també podreu fer la sol·licitud per a les activitats a les quals vulgueu participar. 


Inicia la sessió
Disgrafic ITEC