Notícies

14
El congrés se celebra entre el 31 de maig i l'1 de juny a Barcelona amb l'objectiu de debatre estratègies que permetin als professionals i famílies promoure la relació entre iguals dels infants.

Han passat quatre anys des de la celebració del 2n Congrés Internacional sobre Famílies i Discapacitat. Enguay DincatPlena Inclusión i la FPCEE de la Universitat Ramon Llull (URL) organitzen la tercea edició amb el lema "Competència Social en la infància: un repte urgent" que es durà a terme a la Facultat de Psicologia Blanquerna, a Barcelona.

L'objectiu del congrés és conèixer i difondre les experiències dirigides a promoure la interacció entre iguals dels infants amb trastorns del desenvolupament en el context escolar i familiar, a partir de pràctiques basades en evidències i en l'experiència contrastada d'escoles i famílies.

El congrés abordarà aspectes com la col·laboració entre professionals i famílies, el treball amb els pares i mares per millorar el desenvolupament social i emocional dels infants, pràctiques d'inclusió eficaç, intervencions en habilitats socials en el TEA, entre d'altres. També es mostraran els últims avenços en investigació sobre com millorar la qualitat de vida de les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual.

Per assistir cal omplir un formulari d’inscripció. El preu per estudiants és de 75€ (s'haurà d'acreditar la condició d'estudiant mitançant la matrícula del curs actual adjuntada al present formulari) i la inscripció general: 175€.

Ja podeu consultar el programa d'activitats.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC