Notícies

13

L’entitat és a la llista de 20 finalistes i opten a 3.000 euros pel projecte ‘TEAjudo?’ per millorar les condicions d’envelliment a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista.

 

La Fundació Autisme Mas Casadevall és una de les 20 finalistes dels premis Somos Pacientes, convocats per la Fundación Farmaindustria. Els premis estan dotats amb 3.000 euros i el guanyador s’elegirà per votació popular a través d’internet.

 

L’entitat de Serinyà hi presenta el projecte ‘TEAjudo?’ que consisteix en oferir a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) en procés d’envelliment una actuació integral centrada en la persona i poder fer-ho de forma activa. Per això, entre els objectius hi ha revisar el nivell cognitiu de tots els usuaris; potenciar les capacitats físiques i motores; augmentar el servei d’estimulació sensorial i tenir més material per poder treballar a la sala de psicomotricitat.

 

El període de votacions dels premis Somos Pacientes està obert i acabarà el 8 de desembre i es pot fer a través de l’enllaç https://www.somospacientes.com/premios/. L’entitat demana el màxim suport i poder votar massivament el seu projecte per poder guanyar el guardó. El lliurament dels premis serà el proper 13 de desembre

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC