Notícies

13

Tot i la implicació dels instituts i diverses entitats, encara fan falta mans per poder cobrir tots els torns previstos.

 

El Banc dels Aliments de les Comarques de Girona ha fet un any més una crida per aconseguir al voltant de 4.500 voluntaris per cobrir els prop de 400 punts de recollida de menjar que hi haurà a la demarcació durant el Gran Recapte d’Aliments 2017, que se celebrarà els dies 1 i 2 de desembre.

 

Al Pla de l’Estany, concretament, hi haurà 10 punts de recollida: els supermercats Bonpreu, Consum, Mercadona, Bonarea, Aldi, Lidl, Valvi, Caprabo, Condis i MaxiDia. En aquest últim, però, no hi haurà voluntariat, però sí que hi haurà caixes perquè la gent deixi els seus aliments.

 

La regidora i consellera comarcal de Benestar Social, Ester Busquets, ha fet una crida a incorporar més voluntaris per fer possible la iniciativa. Ha explicat que es faran torns de 4 hores, divendres a la tarda o dissabte, amb voluntaris per animar els compradors a fer la seva aportació; i també calen “mans” al magatzem central de Palol d’Onyar, a Girona.

 

La regidora ha detallat que a la comarca s’impliquen al Gran Recapte alumnes dels instituts en el marc del projecte de servei a la comunitat, així com diverses entitats, però assegura que encara falten voluntaris per poder cobrir tots els torns.

 

Durant aquesta edició, que porta per lema Tones de voluntat, l’objectiu principal és recollir aliments nutritius de llarga durada com llet, oli i conserves de peix i verdura, i també farina i sucre.

 

Totes aquelles persones que vulguin fer de voluntàries o coordinadores s’han d’inscriure a través del web http://www.bancdelsalimentsgirona.org, on a través d’un formulari podran triar el punt de recollida i el torn més adient a la disponibilitat de cadascú.Font. Ràdio Banyoles

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC