Notícies

07

El cicle s’allargarà fins al desembre amb 4 jornades sobre mobilitat internacional dirigides a joves d’entre 18 i 30 anys.

 

L’Oficina Jove Cal Drac ha organitzat unes jornades per informar als joves de les oportunitats de mobilitat internacional que tenen al seu abast, des de programes de voluntariat a beques o ofertes de feina, entre d’altres.

 

Amb el títol ‘Surt de l’ou’, el cicle inclou quatre xerrades sobre els diferents àmbits de la mobilitat internacional. La primera és aquest divendres i estarà centrada en el voluntariat europeu. Anirà a càrrec de la tècnica de l’Oficina Jove del Pla de l’Estany – Cal Drac Eva Ontoso, i la tècnica de l’Oficina Jove de Girona – L’Estació, Anna Marí, que ha explicat que es posaran sobre la taula les diferents opcions que tenen els joves quant al voluntariat internacional.

 

Augmenta l'interès per estudiar i treballar a l'estranger

 

El cicle ‘Surt de l’ou’ s’ha organitzat atenent a l’interès creixent dels joves del Pla de l’Estany en anar a estudiar o a treballar a fora. Les altres xerrades previstes són ‘Treballar a la Unió Europea’ (10 de novembre), ‘Estudiar i investigar a la Unió Europea’ (24 de novembre) i ‘Experiències low-cost, viatges de motxilla i altres voluntariats’ (1 de desembre), en què es recolliran casos més pràctics de joves del Pla de l’Estany.

 

Totes les xerrades són a les 7 de la tarda al Museu Darder de Banyoles. Avui, però, es retarda 30 minuts per poder assistir a la concentració davant l’Ajuntament de donar suport als presos polítics. La iniciativa es dirigeix especialment a joves d’entre 18 i 30 anys interessats en estudiar, formar-se o treballar a l’estranger.

Inicia la sessió
Disgrafic ITEC